• DOLAR 32.515
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2437.887
  • ...
Van`da bir polisin hayatını kaybettiği çatışmayla ilgili açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van Valiliği, dün akşam Hacıbekir Mahallesi Hisar Sokak`ta bulunan eve yönelik gerçekleştirilen operasyonda bir polisin hayatını kaybettiği çatışmayla ilgili açıklama yayımladı.

Konuya ilişkin Van Valiliği`nden yapılan açıklamada, PKK'nin faaliyetlerinin deşifresine yönelik olarak elde edilen istihbari bilgiler ve ihbarlar doğrultusunda, 18 Nisan 2016 günü 17.00 sıralarında Hacıbekir Mahallesi Hisar Sokak`ta bulunan bir eve yönelik operasyon gerçekleştirildiği belirtildi.

Operasyon sırasında meydana gelen silahlı çatışmada iki polisin yaralandığı belirtilen açıklamada,  yaralı polislerden Abdullah Delibaş'ın kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği, diğer yaralı polisin ise hayati tehlikesi bulunmayıp, tedavisinin devam ettiği ifade edildi.

Yapılan açıklamanın devamında, “Yaşanan çatışmada bir bölücü terör örgütü mensubu ölü olarak ele geçirilmiş, aynı evde yaşayan bir kadın yaralanmıştır. Evde yapılan aramalarda; bir adet Glock marka tabanca ve bu tabancaya ait 2 adet şarjör, bir adet el bombası, bir adet uzun namlulu silah dürbünü, örgütsel doküman ve dijital malzemeler ele geçirilmiştir.” denildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir