• DOLAR 32.319
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2299.719
  • ...
Batman'da turizm paneli yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

40'ıncı Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı ve Batman Üniversitesi’nden Yardımcı Doçent Dr. Mustafa Doğan Başkanlığında ‘Batman’ın turizm geleceği ve markalaşma’ paneli gerçekleştirildi.

Programa; İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Batman Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Fikret Özperk, Batman Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümü hocaları, öğrencileri, turizm acenteleri, otel müdürleri ve turizm alanında faaliyet gösteren işletmeler katıldı.

Burada yapılan konuşmalarda panelistler; “İlimizin tanıtılması ve Batman turizminin  geliştirilmesi yönünde her türlü destek için el-ele vermeye devam etmeliyiz. Batman’ın mevcut istatistiklere göre ziyaretçi sayısı azımsanamayacak miktarda. Yalnız bu sayının fazlalığı tek başına yeterli değil. Batman’a gelen ziyaretçilerimizin şehirde kaldıkları sürenin uzaması ve ilçelerimizi de ziyaret etmeleri oldukça önemli. Batman ve ilçelerini el birliğiyle tanıtmaya devam etmeliyiz. İlimize gelen yerli ve yabancı turistlerin memnun ayrılması ilimizin tanıtımı açısından da önemlidir. Batman‘a gelen yabancı konuklardan 3’te biri Irak Bölgesi'nden gelmektedir. Sağlık turizmi Batman’ın ekonomisini de ayakta tutuyor. Otellerimiz ve hastanelerimize sağlık turizmin katkısı büyük. Batman turizm kenti olmaya aday bir kenttir.” dediler. (İLKHA) 









Bu haberler de ilginizi çekebilir