• DOLAR 32.598
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2496.163
  • ...
Kutlu Doğum etkinliklerinin 4`üncü hafta hazırlıkları tamamlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 'Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed (sav)' temasıyla bu hafta sonu Diyarbakır, Bursa, Erzincan, Erzurum, Düzce, Konya, Antalya, Ankara, Manisa başta olmak üzere bir çok ilçe ve köyde düzenleyeceği Kutlu Doğum etkinliklerinin hazırlıkları tamamlandı. Yüzbinlerce Peygamber aşığı, etkinliklerin yapılacağı günü iple çekiyor.

Peygamber Sevdalıları Platformu'nun 4'üncü hafta etkinlik takvimine göre; Erzincan, Erzurum, Düzce'deki Kutlu Doğum etkinleri 16 Nisan'da; Diyarbakır, Bursa, Konya, Antalya, Ankara, Manisa'da etkinlikler ise 17 Nisan'da yapılacak.

Platform yetkileri yapacakları etkinlikler öncesinde yaptıkları hazırlıklar hakkında İLKHA'ya bilgi verdi.

Bursa halkı Peygamber`ini yâd etmeye hazır

Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü, 17 Nisan Pazar günü saat 14.00`te Gökdere Meydanında yapılacak Kutlu Doğum etkinliğinin hazırlıklarını tamamladıklarını açıkladı.

Platformun Bursa sözcüsü Hasan Şenol, yaptığı açıklamada, daha önce bazı siyasi partilere tahsis edilen Bursa`nın en büyük miting alanı Gökdere Meydanı`nın bu yıl 2`nci defa Peygamber Efendimizin (sav) kutlu programına şahitlik edeceğini söyledi.

65 bin kitap, 200 bin el broşürü dağıtıldı

Önceki yıllarda Bursa`da on binlerce Kur`an- ı Kerim, Siyer kitapları ve ilahi CD`leri dağıttıklarını belirten Şenol, bu yıl da Peygamber Efendimiz`in ( sav) hayatını anlatan 65 bin kitabı halka ücretsiz dağıttıklarını açıkladı.

Şenol, açıklamasının devamında; 200 bin el broşürü, iş yerlerine asılmak üzere 10 bin afiş ve caddelere yüzlerce pankart asarak Kutlu Doğum etkinliğine halkı davet ettiklerini belirtti.

Suriyeliler unutulmadı

Daha önce birçok siyasi partinin miting yaptığı yer olan Bursa Gökdere Meydanı`nda yapılacak Kutlu Doğum programına katılımın büyük olması beklenirken şehirdeki Suriyeliler de unutulmayarak onlarında etkinlikten istifade edebilmeleri için Arapça pankartlar ve el broşürleri hazırlandı.

Koordinatörlük olarak programın yapılacağı alana ‘Kutlu Meydan` ismini verdiklerini belirten Şenol,   yapılacak etkinliğe bütün Bursalıları davet etti

Erzurum`da 'Kutlu Doğum' heyecanı

Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü tarafından 16 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek olan Erzurum Kutlu Doğum etkinliğinin hazırlıkları tamamlandı.

"Vahdet ve Kardeşlik Rehberi  Hz. Muhammed (s.a.v)" sloganıyla bu yıl Erzurum'da ikincisi düzenlenecek olan etkinlik hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu Erzurum Koordinatörü Mehmet Zülfü Karadeniz, bu  tür etkinliklerin yapmaktaki  amaçlarının Peygamber efendimiz (sav)`i insanlara anlatmak, insanları bir daha Muhammedî sevda ile diriltmek olduğunu söyledi.

Etkinlik öncesinde tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Karadeniz, "Tüm Peygamber aşıklarını Cumartesi günü saat 13.00`da Necip  Fazıl Kısakürek salonunda düzenleyeceğimiz  Kutlu Doğum etkinliğine bekliyoruz." dedi. (Zeki Aras, Lokman Altun- İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir