• DOLAR 32.506
  • EURO 34.752
  • ALTIN 2487.725
  • ...
BOTAŞ'ta petrol hırsızlığı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BOTAŞ boru hattından hırsızlık ile mücadele kapsamında yapılan baskınlarda Bismil – Batman Karayolu üzerinde içerisinde yaklaşık 15 ton ham petrol bulunan akaryakıt ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre Jandarma, Bismil - Batman Karayolu üzerinde bulunan BOTAŞ boru hattının bulunduğu bölgede şüpheli bir araç tespit etti. Ekiplerini fark eden şüpheli veya şüpheliler, içerisinde yaklaşık 15 ton ham petrol bulunan akaryakıt tankerini olay yerinde bırakarak kaçtı.

Yapılan kontrolde aracın yanında bulunan BOTAŞ boru hattına, harici kelepçe takılarak yaklaşık olarak 15 ton ham petrolü çektikleri, ancak müdahale sonucu, çaldıkları ham petrolü olay yerinde tanker ile birlikte bırakarak kaçtıkları tespit edildi.

Diyarbakır Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen ve suçta kullanılan bir adet tanker, tanker içerisinde bulunan 15 ton ham petrol ve suçta kullanılan malzemelere el konulduğu, olay yerinden kaçan ve kimlikleri tespit edilen şüpheli veya şüphelilerin yakalanması çalışmalarına devam edildiği belirtildi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir