• DOLAR 32.33
  • EURO 35.053
  • ALTIN 2283.071
  • ...
Hakkâri Müftülüğünden Kutlu Doğum programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hakkâri İl Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir program düzenlendi. Programa; Vali Yakup Canbolat, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Vali Yardımcıları Hasan Ongu, Mehmet Emin Taşçı ve Bekir Abacı, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından programın açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in hayatından örnekler verdi.

Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Doç. Dr. Abdurrahman Candan tarafından "Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet-Gelin Birlik Olalım" konulu bir konferans verildi.

 Hakkâri İl Müftülüğü İlahi Grubu tarafından ilahiler seslendirilmesinin ardından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Gelin Birlik Olalım" konulu şiir yazma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Yakup Canbolat tarafından verildi.

 Vatandaşlara Kur’an-ı Kerim ve dini kitapların hediye edildiği program, Mehmet Feysal Geylani tarafından yapılan dua ile sona erdi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir