• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Modasaat.com Mağazalarında Tommy Hilfiger Şenliği Başladı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Günümüzde çağı takip eden markalar her kategoride takipçilerini artırmaktadır. Modern çağımızın özgün tasarımlarına ayak uyduran markalar, kendi çizgilerini oluşturmakta ve kalite vurgusu ile takipçilerine özel koleksiyonlar sunmaktadır. Bunlar arasında yer alan tommy hilfiger ,ev tekstili, giyim ve parfüm gibi kategorilerde de geniş ürün yelpazesi ile her dönem özel koleksiyonlar hazırlamaktadır. Ülkemizde İzmir merkezli üretim yeri bulunan marka, seçkin bir giyim markası olarak bilinmektedir. Bunun yanında saat modelleri arasında da çok seçkin, tarz ve şık modeller bulabilmek mümkündür. Spor tarzları klasik modellerle harmanlayan ve koleksiyonlar oluşturan marka bay ve bayan kategorilerinde oldukça önemli tasarımlara imzalar atmaktadır.

1985 yılında ABD firması tarafından kurulan bir marka olmakta ve kasa modelleri bakımından oldukça büyük tasarımlara sahip olmaktadır. Özgün bir tarzı olmasının yanında casual giyim tarzına özel seçimleri ile de adından sıkça söz ettirmektedir. Kendisine olan tüm beklentileri özel tasarım modelleri ile karşılayan marka içerisinde http://www.modasaat.com/kategori/michael-kors.aspx başlığı altında çok farklı modeller bulabilmek mümkündür. Hardal sarısı deri kordonuna uyumlu olması için rakam kısımları ve kenarlarında bulunan dakika kısımlarının aynı renklerde kullanılması hoş bir uyum oluşturabilmektedir. Diğer trend tasarımlar arasında siyah kordon ve kasaya sahip saat modelleri içerisinde kırmızı rakamlara yer verilebiliyor. Ayrıca siyah saatlerde kullanılan altın kaplama tasarımlarda bayların tarzına asillik katan önemli ayrıntı olmaktadır. Deri kordonlar daha çok gençlerin kullandığı spor tasarımlar olurken çelik kordonlu tasarımlar ise daha karizmatik ve orta yaşlı beylerin kullanabileceği kalite özelliklerinde modeller olabilmektedir.

Bayan modellerde daha çok ışıltılar görülmektedir. Bu alanda Burberry içerisinde şık seçimler yapabilmek geniş ürün yelpazesi içerisinde çok pratik olacaktır. Saatler içerisinde takvim, alarm, kronometre gibi özellikler bulunmaktadır. Genel olarak yuvarlak kasa şekilleri bulunan markanın cam özelliklerinin de mineral olduğu görülmektedir. Su geçirmezlik özelliğinin farklı modellerde farklı kademelerde olduğu da bilinmektedir. Son dönemlerde oldukça tren renkler olan lacivert, zümrüt yeşil ve petrol mavisi gibi kordon çeşitleri de bu hoş modellerin en trend seçenekleri içerisinde bulunmaktadır.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir