• DOLAR 32.496
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2429.44
  • ...
Minik öğrencilerden Kutlu Doğum etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Gaziantep`in Şehitkâmil ilçesinde bulunan aile merkezlerinde eğitim gören anasınıfı öğrencilerinin ‘Biz Seni Görmeden Sevdik` temalı Kutlu Doğum Haftası özel etkinliği büyük ilgi gördü. Program sırasında duygulu anlar yaşanırken, minik öğrenciler katılımcılardan büyük bir beğeni aldı.

Şehitkâmil Belediyesi`ne bağlı 13 aile merkezlerinde eğitim gören anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Biz Seni Görmeden Sevdik` konulu program, Şehitkâmil Kültür ve Kongre Merkezi`nde Kur`an`ı Kerim tilavetiyle başladı.

Okunan ilahilerle devam eden programda, Veysel Karani`nin hayatından bir kesit dramatize edildikten sonra semazen gösterisi yapıldı.

Programda bir konuşma yapan Şehitkâmil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, programın büyük emek verilerek hazırlandığını söyledi.

Özkeçeci, “Anasınıfı öğrencilerimiz, Sevgili Peygamberimizin (sav) Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ‘Biz Seni Görmeden Sevdik` temalı gösteriler hazırladı. İnşallah yavrularımız, aile merkezlerinden aldıkları eğitimlerle ileriki yıllarda bu millete hayırlı evlatlar olur. Bu programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı da konuşmasında, “Bu yaşlardaki çocuklarımıza Peygamber Efendimizin (sav) yaşantısını, ruhunu, gönlündeki yaşayışının çocuklara aktarabilirsek, o an bütün dünyanın karşı karşıya olduğu sorunları, ülkemizin karşılaştığı sorunları çözmek için önemli bir adım atmış oluruz.”ifadelerini kullandı.

Binlerce kişinin izlediği Kutlu Doğum Haftası programı büyük bir beğeni toplarken, program sonrası açıklamada bulunan izleyenler, çok güzel bir program seyrettiklerini ifade ettiler. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir