• DOLAR 32.384
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2326.163
  • ...
Batman Üniversitesi'nden liseli gençlere BESYO tanıtım konferansı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), ‘Araştırma Gençlik Grubu’ öğrencilerinin ‘Spor Yönetimi ve Organizasyon’ dersi kapsamında düzenledikleri BESYO tanıtım konferansı Batı Raman Kampüsü’nde öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Konferansın açılış konuşmasını yapan BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hacı Murat Şahin, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun kuruluşundan günümüze kadar göstermiş olduğu gelişimi anlattı. 

BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şahin’den sonra konuşan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, sporun önemine vurgu yaptı.

Uluçam, “Gençlik insan ömrünün en güzel yıllarını oluşturur. Gençliğin diğer bir adı da delikanlılıktır. Dolayısıyla ‘deli kanlılığın’ vermiş olduğu ufak tefek sorunlar olabilir. Ama bunu yapmış olduğumuz sporlarla gücümüzü kontrol altına alabilir ve bu muhteşem enerjiyi yapıcı hale getirebiliriz. Sonuç olarak da hem kendimize hem de çevremizdekilere her açıdan olumlu katkılar sağlamış oluruz. Ben de gençliğimde sporla uğraştım ve çok yararını gördüm. Bugün de zaman ve imkân buldukça yürüyüş yapmaya çalışıyorum.” diye konuştu. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir