• DOLAR 32.545
  • EURO 34.827
  • ALTIN 2426.213
  • ...
Batman'da gelir testi devir süreci çalışmaları yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SGK Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Sabri Demirci, GSS Tescil ve Prim Daire Başkanı Uğur Ünalan, Şube Müdürü Rüstem Özdemir, Sosyal Güvenlik Uzmanı Çağlar Mızrak, SGK  İl Müdürü Alaettin Ökten ve müdürlük çalışanları ile birlikte; Batman merkez, Sason ve Hasankeyf ilçelerinde gelir testi devir süreci ile ilgili saha çalışmaları yaptı.        

Konuyla ilgili açıklamada bulunan SGK  İl Müdürü Alaettin Ökten, “Gelir tespiti işlemlerinin SGK’ya devri sürecinin sağlıklı bir biçimde gerçekleştirilebilmesi ile efektif bir kurumsal yapının hazırlıklarının tamamlanabilmesi amaçlanıyor. Bu amaçla mevcut durumunun tespiti, karşılaşılabilecek risklere yönelik olarak proaktif önerilerin geliştirilmesi, bilgi işlem alt yapı sisteminin kurulabilmesi ile genel sağlık sigortası bilincinin toplum genelinde arttırılması kapsamında 'Gelir Testi İşlemlerinin Mevcut Durumunun Yerelde Öğrenilmesi' için Batman Sason ilçesi pilot bölge seçilerek il merkezi ile Sason ve Hasankeyf ilçelerinde saha çalışmaları yapıldı.” diye konuştu.

Ökten, SGK Genel Müdür Yardımcısı Demirci, GSS Tescil ve Prim Daire Başkanı Uğur Ünalan, Şube Müdürü Rüstem Özdemir, Sosyal Güvenlik Uzmanı Çağlar Mızrak ile birlikte; Vali Azmi Çelik, Sason Kaymakamı, Sason Belediye Başkanlığı, Hasankeyf Kaymakamlığı, bazı STK ziyaretleri ile yerelde halkla görüşülerek bir dizi toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir