• DOLAR 32.348
  • EURO 35.153
  • ALTIN 2308.536
  • ...
Emniyet`ten PKK`ya FETÖ Köprüsü! üniformalı köstebekler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şırnak Emniyet Müdürlüğü`nde görev yapan iki bekçinin, gündüz karakolda gece ise PKK`lıların kazdığı çukurların başında nöbet tuttukları belirlendi. Üniformalı vatan hainlerini Şırnak Terörle Mücadele Şubesi ekipleri ortaya çıkardı. Şırnak halkının güvenliği için mahalle aralarında ve çarşı da dolaşan, zaman zaman da Şırnak Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve karakollarda nöbet tutan bekçiler A.Y ve Y.Y`nin, PKK ile işbirliği yaptığı tespit edildi.  Büyük bir gizlilik içinde yürütülen teknik ve fiziki takip sonucu iki vatan haininin, gündüz resmi görevlerini yaptığı, gece ise PKK'lıların mahalle aralarında kazdığı çukur ve kurdukları barikatların başında nöbet tuttukları gözlendi.

BİLGİ VERİYORLARDI

Halkın canın ve malını emanet ettiği iki devlet görevlisinin ihaneti bununla da sınırlı kalmadı. A.Y ve Y.Y`nin, kanlı örgütün Şırnak Emniyet Müdürlüğü`ndeki ‘köstebekleri` olduğu ortaya çıktı. PKK`ya yönelik düzenlenecek operasyonlar öncesi örgüte bilgi aktardıkları, kendilerinden şüphelenilmeyeceği düşüncesiyle PKK'lıların silah ve mühimmatlarını evlerinde sakladıkları belirlenen hainler, Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alındı. PKK`lıların iki bekçinin evlerine rahatlıkla girip çıktıkları da tespit edildi.

FETÖ BAĞLANTISI

Yaklaşık 20 yıldır polis teşkilatında görevde yapan A.Y ve Y.Y`nin, FETÖ/ Paralel Devlet Yapılanması ile de bağlantıları belirlendi. Güvenlik kaynakları, iki bekçinin FETÖ/PDY ile bağlantılı olduklarına dair önemli ipucu, bilgi ve belgelere ulaşıldığını, ancak soruşturmanın selameti açısından bu verilenin gizli tutulduğu söyledi.

SERBEST BIRAKMIŞTI

Şırnak, geçtiğimiz günlerde de, FETÖ/PDY- PKK ilişkisini gözler önüne seren bir hukuk skandalıyla gündeme gelmişti. Şırnak Sulh Ceza Hakimi A.Ö, başta bombalı saldırı olmak üzere hakkında 9 suçtan arama kararı bulunan PKK`lı Ahmet U.`yu, ‘suç işlemeyeceğine dair vicdani kanaat` getirerek serbest bırakmıştı. Hakim A.Ö`nün, FETÖ soruşturmasında tutuklanan eski Şırnak Emniyet Müdür Yardımcısı Zeki Güven ile irtibatlı olduğu, ailecek görüştükleri ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Star

Bu haberler de ilginizi çekebilir