• DOLAR 32.558
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2427.801
  • ...
Suudi Arabistan Kralı Selman Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Ankara’da bulunan Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdulaziz Al Saud ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi.

Görüşme öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral Selman Bin Abdulaziz’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde düzenlenen resmî törenle karşıladı. Törende Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve diğer yetkililer de hazır bulundu.

Kral Selman Bin Abdulaziz için düzenlenen törende, her iki ülkenin millî marşları 21 pare top atışı eşliğinde çalındı. Marşların çalınmasının ardından Kral Selman Bin Abdulaziz, tören kıtasını selamladı.

Her iki ülke heyetlerinin liderlerle tanıştırılmasının ardından basın mensuplarına görüntü veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kral Selman Bin Abdulaziz Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne geçti.







Bu haberler de ilginizi çekebilir