• DOLAR 32.551
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2428.287
  • ...
 İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’in Şehitkâmil ilçesi eski Nizip yolu Bilek (Güreniz) yakınlarında iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün saat 20.00 sıralarında Şehitkâmil ilçesi eski Nizip yolu Bilek (Güreniz) yakınlarında meydana gelen kazada, İzzetin Deniz yönetimindeki otomobile plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir traktör çarptı.

Çarpmanın etkisiyle İzzetin Deniz, yönetimindeki otomobil, Bilek (Güreniz) köyü istikametinden kent merkezi istikametine gitmekte olan bir otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Yol kenarındaki bir tarlaya düşen Deniz yönetimindeki otomobilde bulunan H.K.  ile Ö.F.K. yaralandı.

Yaralılar çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınırken, yaralıların  durumunun ağır olduğu belirtildi.

Öte yandan, kazada yaralananların yakınları ile Bilek (Güreniz) köyü sakinleri, köy yolunun çok dar olduğunu ve ışıklandırmanın yeterli olmadığını belirterek, “Köyümüzün yolunun dar olması ve ışıklandırmanın olmaması yine feci bir kazaya sebebiyet verdi. İki aracın ve bir traktörün karıştığı kazada köyümüzden de yaralılar vardır. Tüm bu kazalara sebep olan bu yolun yapılması için acaba daha nelerin olması bekleniyor?”diye sordular.

Köy sakinleri köy yolunda sürekli yaşanan kazaları protesto etmek için ayrıca bu Pazar (17 Nisan) günü, yol kapatma eylemi yapacaklarını da belirttiler.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir