• DOLAR 32.324
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2308.233
  • ...
STK`lardan Kutlu Doğum etkinliğine destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır`da faaliyet yürüten İslami Sivil Toplum Kuruluşlarından Yetim-Der, Köy -Der ve Şura -Der 17 Nisan  Pazar günü Newroz Miting alanında yapılacak olan “Vahdet Ve Kardeşlik Peygamberi Hz. Muhammed” temalı Kutlu Doğum etkinliğine tam destek verdiklerini belirttiler.

İlke Haber Ajansı`na (İLKHA) konuşan Köy Mezra ve Beldelerle Dayanışma Derneği (Köy-Der), Genel Sekreter Mustafa Şenol, Peygamber Sevdalıları Platformuna üye Köy -Der olarak Pazar günü yapılacak Kutlu Doğum etkinliğine üye ve günüleriyle destek verdiklerini vurguladı.

Şenol, “Bizim Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi olarak Kutlu Doğum çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah birkaç gün sonra Peygamber Efendimizin hayatını konu alan bir el kitabı ve broş ile beraber tek tek bütün evlere götüreceğiz.  Pazar günü üye ve gönüllerimizle beraber Pazar günü alanda olacağız ve bütün halkımızı bekliyoruz.” dedi

Yetim, Öksüz ve Mağdurlarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yetim-Der) yönetim Kurul Üyesi Orhan Zeren ise  “Peygamber Sevdalıları Platformunun 17 Nisan   Pazar günü, Peygamber Efendimizin dünyaya teşrifinin 1437 yılı münasebetiyle yapacağı etkinliğe destek veriyoruz ve inşallah iştirak edeceğiz. Tüm halkımızı davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Toplumsal Dayanışma ve Şura Derneği'ne (Şura-Der) Başkan Yardımcısı Hayri Başeğmez de, Peygamber Sevdalıları Platformunun düzenlemiş olduğu etkinliğe destek verdiklerini belirterek, “Malum her yıl dünya genelinde Peygamber Sevdalıları Platformunun düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum etkinlikleri var. Bizler de Şura- Der olarak Peygamber Sevdalıları Platformuna üye bir derneğiz. Aylar öncesinden tüm Diyarbakır genelinde Kutlu Doğuma hazırlık çalışmaları yapmaktayız.  Bu bağlamda 17 Nisan pazar günü saat 13`te tüm Diyarbakır halkımızı kutlu doğum Mevlüt alanı olan Newruz Parkana bekliyoruz ve etkinliğimize davet ediyoruz. Bizler de Şura- Der olarak Peygamber Sevdalıları Platformunun düzenlemiş olduğu bu etkinliği destekliyoruz ve halkımızı da bekliyoruz.” şeklinde konuştu. (Emrah Deniz, M. Hüseyin Temel-İLKHA)


 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir