• DOLAR 32.476
  • EURO 34.89
  • ALTIN 2478.596
  • ...
20 ton kaçak çay ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hakkâri’den yasa dışı yollarla Türkiye'ye getirilen kaçak çayı, Gaziantep ile Adana'da paketleyerek piyasaya sürmek isteyenlere yönelik düzenlenen operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, “Hakkari ilinden yasa dışı yollarla sınırdan geçirilen kaçak çayların Gaziantep ve Adana’ya gönderildiği, buralardaki bazı fabrikalarda paketlenerek piyasaya sürüldüğü bilgisinin alınması üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan değerlendirmelerde yapılan teknik takipler sonucunda 19 ton 881 kilo kaçak çay ele geçirildi.”denildi.

Açıklamanın devamında, “Adana ve İlimizde yapılan operasyon neticesinde; Adana’da A.A., H.A., M.A. isimli şüpheliler, ilimizde ise L.B., B.D. ve M.D. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alınmıştır. Ayrıca İlimizde bir şüphelinin daha yakalama çalışması devam etmektedir.”ifadelerine yer verildi.

Bir kişinin bulunamadığı baskınlarda yakalanan 6 kişinin Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'nda sorgulanmasına başlandığı kaydedildi. (İLKHA) 





Bu haberler de ilginizi çekebilir