• DOLAR 32.586
  • EURO 34.823
  • ALTIN 2512.717
  • ...
Sıpa ölen annesinin başucundan ayrılmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır-Mardin karayolu 20'inci kilometresinde bir aracın çarptığı eşek telef olurken eşeğin yavrusunun ölen annesinin başucundan ayrılmaması bir vefa dersi verdi.

Durumu gören vatandaşlar yaşanan tablo karşısında çok etkilendiklerini belirtirken eşeğe çarpıp kaçan araç sürüsüne de tepki gösterdi.

Sıpanın, ölen annesinin ayağa kalkacağı umuduyla başucunda beklediğini söyleyen Nazım Lama, bu olaydan ders çıkarılması gerektiğini belirterek,  “Birkaç gece önce bir aracın bir şeye çarptığını duyduk, fakat aracın ne bu sıpanın annesine çarptığını bilmiyorduk. Sabah köpekler havlayınca dışarı çıkarak, sıpayı aşağıya doğru kovaladım, fakat daha sonra tekrar geldiğini görünce fark ettik ki araç eşeğin annesine çarpıp telef etmiş. Birkaç gündür eşeğin sıpası annesinin başından ayrılmıyor. Ekinlerimizin içerisine gelip ot yedikten sonra tekrar annesinin başına geliyor. Ben 2 gün, 2 gecedir burada olduğunu biliyorum, kovalamamıza, buradan uzaklaştırmamıza rağmen tekrar annesinin başucuna geliyor. Kendimize acıdık, bu hayvan onu kovalamamıza rağmen annesini bırakıp gitmiyor. Biz bu sıpanın da bir araç altında kalmasından korkuyoruz. Bu durumdan çok etkilendik, yani hayvan olmasına rağmen annesini bırakıp gitmiyor.“ diye konuştu. (Vedat Aydın- İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir