• DOLAR 32.423
  • EURO 35.127
  • ALTIN 2327.911
  • ...
Adana'da kalaşnikoflu saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana'da merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi'nde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla taranan otomobilde bulunan Uğur Polat hayatını kaybederken Abdulselam Saygılı ise ağır yaralandı.

Olay, saat 23.30 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 01 CUP 77 plakalı hafif ticari araç, Yaşar Doğu Caddesi'nde seyir halindeyken kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından uzun namlulu silah ve tabancayla tarandı.

Saldırıda, araçta bulunan  Uğur Polat ve Abdulselam Saygılı kurşunla yaralandı. Polat ve Saygılı, ağır yaralı bir şekilde araçtan inerek çalışırken, saldırganlar ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Saldırı sonrası olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen polis ve sağlık görevlileri, Polat'ın öldüğü belirlerken ağır yaralanan Saygılı ise ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polisin olay yerinde yaptığı incelemede, çok sayıda boş kovan ve mermi çekirdeği bulundu. Polis saldırganların tespiti ve yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan, Polat'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alınan Saygılı'nın durumunun ise ciddi olduğu öğrenildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir