• DOLAR 32.522
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2419.735
  • ...
AK Parti Şırnak Kadın Kollarından Kılıçdaroğlu'na tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Şırnak Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan ve kadın kolları üyeleri Cizre İlçe Teşkilatı önünde düzenledikleri basın açıklamasıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözlerini kınadı.

 Basın açıklamasına AK Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Aşan, Cizre İlçe Başkanı Ferzan Güven Şırnak Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan ile AK Parti kadın kolları üyesi kadınlar katıldı. Grup adına basın açıklamasını Şırnak Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan yaptı.

Atan yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği sözleri ahlak ve insaftan yoksun ifadeler olarak niteleyerek bunun ülke siyasi tarihine kara bir leke olarak geçtiğini söyledi.

"Milli egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin çatısı altında tüm kadınları aşağılayan bir tavırla Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı’nı bir kez daha şiddetle kınıyoruz.” diyen Atan, "Karar alma mekanizmalarında ve siyasette daha çok kadın olmalı iddiasında bulunanların siyasetin tamda merkezinde yer alan bir kadına yönelik sözleri kendi riyakârlığını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Meydanlarda siyasi ahlak ve etikten bahsederken, kendi ahlak anlayışını ortaya dökmüştür." dedi.

Atan, son olarak toplumun her kesimini, yapılan bu hakarete tepki göstermeye davet etti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir