• DOLAR 32.324
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2295.944
  • ...
Gaziantep Hayvanat Bahçesine ziyaretçi akını
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Baharın gelmesiyle birçok hayvanın kışlık evlerinden yazlık evlerine geçirilmesi ve havaların da ısınmasıyla birlikte Türkiye’nin en büyük hayvanat bahçesi olan Gaziantep Hayvanat Bahçesi ve Safari Park hafta sonu ziyaretçi akınına uğruyor.

Türkiye'nin en büyük ve Avrupa'nın 3'üncü büyük hayvanat bahçesi olan Gaziantep Hayvanat Bahçesi, güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Gaziantepli vatandaşların yanı sıra yurt dışından ve Türkiye'nin dört bir yanından ziyaretçiler Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ne akın etti.

Mevsimlere göre hazırlanmış doğal ortamlarına sahip hayvanların barınaklarında tüm imkanlara yer verilirken, hayvanat bahçesinin içindeki safari parkta bulunan hayvanlar ile kuşlar çocukların en çok ilgisini çektiği yerler arasında.

Hayvanat bahçesini gezen ziyaretçiler hayvanların fotoğraflarını ve doğal ortamda bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmezken, ziyaretçiler hayvanat bahçesinde bulunan tüm hayvanları yazlık bölümde de izleyebiliyorlar.

Yüzlerce çeşit hayvan türüyle ilgi çeken hayvanat bahçesini ziyaretçiler, özellikle Cumartesi ve Pazar günleri ziyaret ediyor. Vatandaşlar özel tasarlanan araçlara binerek, hayvanları doğal ortamlarında, arada tel örgüler olmadan görme imkânı bulabilirken, Gaziantep’ten gelen yerel ziyaretçilerin olduğu gibi Türkiye’nin değişik şehirlerinden gelen ziyaretçiler de aileleriyle birlikte hafta sonunu burada geçiriyor. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir