• DOLAR 32.563
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2441.465
  • ...
Batman Milli Eğitim Müdürü Suriye okullarını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran kentte bulunan mülteci Suriyeli çocuklara eğitim veren Suriye Can ve Dost okullarını ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ilk olarak Körük Mahallesinde eğitim veren Suriye Can okulunu ziyaret etti. Kurtaran’ı Suriye Can Okulu Müdürü Abdullatif Abdullah karşıladı. Okul ile ilgili Abdullah’tan bilgi aldı.

Suriye Can Okuluna yaptığı ziyaretin ardından Kurtaran, Çarşı Mahallesine eğitim veren Suriye Dost Okulunu ziyaret etti. Kurtaran’ı okul girişinde Okul Müdürü Fevvaz El Ravi ile Koordinatör Müdür Mehmet Özen karşıladı. Okul ile ilgili bilgi alan Kurtaran, okulu gezdi.

Yaptığı ziyaretlerde Kurtaran sınıfları ziyaret edip, öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra öğretmenler odasında okulda görev yapan gönüllü öğretmenlerle bir araya geldi, öğretmenlere bir konuşma yaptı, öğretmenlerin talep ve önerilerini dinledi.

Cumhurbaşkanının ‘bu bir gönül işidir’ sözünü hatırlatan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, “Devletimiz sizi kendi vatandaşlarından ayırt etmemekte, çocuklarınızı çocuklarımız, sizleri de kardeşlerimiz olarak görmekteyiz. Devletimiz çocuklarınızın iyi bir eğitim alması için imkânlar ölçüsünde her türlü imkânı sunmaya devam ediyor. Arzumuz ülkenizde savaşın bir an önce bitmesi ve doğup büyüdüğünüz topraklarda mutlu ve huzur içinde yaşamanızdır.” dedi.

Suriye okullarını ziyaretinin ardından İl Milli Eğitim Müdürü, Karatay İlkokulunu ziyaret etti. Okulu gezen Kurtaran Okul Müdürü Mehmet Kazan’dan bilgi aldı.

Yapılan ziyaretlerde İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran’a İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Şirin Temiz ve Şube Müdürleri Abdulhakim Doğu ve Mehmet Işık eşlik etti. (İLKHA)































Bu haberler de ilginizi çekebilir