• DOLAR 32.501
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2489.298
  • ...
Kasrikliler: Bu dava bizim davamızdır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kasrik beldesinde gerçekleşen Kutlu Doğum etkinliğine katılan belde sakinleri ve başka köylerden gelerek katılan Peygamber aşıkları, her yıl büyük bir hasretle bekledikleri günün mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Kutlu Doğum programlarının Müslümanlar arasındaki fitne ve sıkıntıların ortadan kalkasına vesile olmasını dile getirdi.

Etkinliğe katılan Genco Varol (75), "Bu dava Allah'ın, peygamberin ve Müslümanların davasıdır. Bizim davamızdır. Allah bizleri böyle güzel etkinliklerden mahrum etmesin. İnşallah elimizden geldiğince bu tür programları kaçırmayacağız." dedi.

"Allah Müslümanlar arasında yaşanan fitne ve kargaşayı ortadan kaldırsın"

Programa katılmak için Kumçatı (Dergul) beldesinden geldiğini söyleyen Celalettin Yiğit (60) ise "Bizler her zaman peygamber efendimizin Kutlu Doğum programına katılmak istiyoruz. Çünkü bizler O'nun ümmetiyiz. Bizler O'nun yolunda yürümezsek hiç bir değerimiz yoktur. Ancak Hz Muhammed ile varız, O'nun ile hayatımız güzelleşir. Bu tür programların devamlı düzenlenmesini istiyoruz ki Peygamberimizi tanıyıp O'nun ve Kur'an-ı Kerim'in yolundan yürüyelim. Allah bizleri daima kendisinin ve peygamberinin yolunda gidenlerden eylesin. Allah Müslümanlar arasında yaşanan fitne ve kargaşayı ortadan kaldırsın ve tüm İslam ümmetini Kur'an-ı Kerim'e ve Hz Peygamberin sünnetine göre yaşayanlardan eylesin." diye konuştu.

Kasrik beldesinde oturan Fatma K. "Allah bu tür etkinlikleri düzenleyen kişileri zafere ulaştırıp güçlendirsin ve haksız olan kişileri muvaffak etmesin." dedi. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir