• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Silopi`de dumanlar yükseliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şırnak`ın Silopi ilçesinde 5 Nisan`da   ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından  düzenlenen   operasyonlarla  beraber başlayan çatışmalar devam  ediyor.

İlçenin Barbaros ve Başak mahallelerinde  yürütülen operasyonlarda ilçeden dumanlar yükseliyor. Başak mahallesinde bulunan bazı binalara top atışları yapıldı. Bazı binalarda ise yangın çıktığı görüldü. Vatandaşların sokağa çıkmamaları, “5 Nisan 2016 Salı günü Saat 04:30`dan itibaren Silopi ilçe merkezinde bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanması ve halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için ilan edilen sokağa çıkma yasağı ikinci bir emre kadar halen devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” yönünde  duyurular yapıldı. .

Öte yandan Habur Mülki İdare Amirliğine bağlı resmi Facebook adresinden Kuzey Irak'a yük taşımacılığı yapan şoförlere de, "Habura giriş ve çıkışlar ikinci bir emre kadar Silopi çevre yolundan devam edecektir, kamu görevlilerinin talimatlarına ve trafik kurallarına riayet edin lütfen." duyurusu yapıldı.   (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir