• DOLAR 32.602
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2499.882
  • ...
Ceylanpınar'da Kutlu Doğum etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ceylanpınar’da Peygamber sevdalıları Platformu üyesi Ceylanpınar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Ensar-Der) tarafından “Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz Muhammed (s.a.v)”temasıyla Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi.

Etkinlik için günler öncesinden hazırlık çalışmaları yapan Peygamber Sevdalıları, Kutlu Doğum'a özel hazırlanan afiş ve brandaları şehrin farklı noktalarına asarak ilçe halkının programdan haberdar ettiler.

Sabahın erken saatlerinden itibaren etkinliğin yapılacağı alanı tevhid bayrakları, flamalar ve üzerinde Peygamber Efendimiz ile ilgili yazılmış sözlerin bulunduğu pankartlarla donatıldı. Etkinlikten saatler öncesinden alana akın eden kadın ve erkekler için ayrı yerler belirlendi.

Sunuculuğunu İbrahim Toprak’ın yaptığı etkinlik Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ses sanatçılarının seslendirdiği ilahiler ve Mevlid’i şerif’le devam etti.

Günün anlam ve önemi üzenine konuşma yapan Mustafa Karakut ve Abdullah Kavan, Hz Muhammed’in hayatından kesitler anlatarak ilçe halkına nasihatlerde bulundular.

Etkinlikte kız çocuklarının Hz Muhammed için yazılan ’40 yaşındasın’ adlı şiiri okurken duygulu anlar yaşandı. İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği program yapılan dua ile sona erdi. (İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir