• DOLAR 32.322
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2300.938
  • ...
MHP`de Bir İsim Daha Adaylığını Açıkladı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, "Önümüzdeki MHP'nin kongresinde MHP Genel Başkanlığına adaylığımı koyuyorum." dedi.

Özdağ, MHP genel başkan yardımcılığı görevinden 24 Şubat 2016'da istifa etmişti. Daha önce Sinan Oğan, Koray Aydın ve Meral Akşener de adaylığını açıklamıştı.

"GENEL BAŞKANLIĞA ADAYLIĞIMI KOYUYORUM"

Özdağ, İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlediği "Geleceğe Ümit'le Bak" konulu toplantıda partililere seslendi. Yaklaşık 1,5 saat yapacağı projeler ve Türkiye gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Özdağ, "Anlattıklarımı yapabilmek için önümüzdeki MHP'nin kongresinde MHP Genel Başkanlığına adaylığımı koyuyorum." diye konuştu.

"BENİ GENEL BAŞKAN SEÇERSENİZ..."

Özdağ, konuşmasının bir bölümünde ise "Eğer kurultayda beni genel başkan seçerseniz, mevcut genel başkan adaylarını divanda görmek isterim, çünkü hepsi müstesna insanlar, harekete faydaları büyük. Onun için birlikte olmalıyız." ifadesini kullandı.

24 ŞUBAT'TA İSTİFA ETMİŞTİ
Özdağ, MHP genel başkan yardımcılığı görevinden 24 Şubat 2016'da istifa etmişti.

3 KİŞİLİK HEYET PARTİYİ KONGREYE GÖTÜRECEK
MHP'de muhaliflerin, "Kurultay Çağrı Heyeti" oluşturularak, partinin olağanüstü kurultaya götürülmesi talebiyle açtığı dava dün karara bağlandı. Mahkemenin verdiği karara göre 3 kişilik kayyum heyeti MHP'yi kongreye götürecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir