• DOLAR 32.592
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2510.01
  • ...

Yeniliğe ve estetik dokunuşlara önem veren ve Yataş Grup bünyesinde faaliyet gösteren Enza Home, ev kuranlara ya da evini yeniden dizayn edenlere değişik konseptlerde dekorasyon imkanları sağlıyor. Konforlu ve estetik duruşlar yakalamayı sağlayan koltuk takımları ise markanın bu yenilikçiliğini vurgulayan gözde modelleri arasında yer alıyor.

Özgün dizaynın yorumunu gözler önüne seren koltuklar, salonlarınızda daha estetik formlar elde etmenize yardımcı oluyor. Birbirinden farklı desen, model ve renk seçeneği bulunan koltuk takımları, dekoratif havayı tüm ince ayrıntılarında hissettiriyor. Seçkin tasarımları ve ergonomik özellikleriyle beğeninize sunarak kendi içinize sinen şıklıkta bir dekorasyon elde etmenizi sağlayan modeller, kaliteyi ön plana çıkaran ayrıntıları sayesinde de dayanıklılığa vurgu yapıyor.

"Enza Home" ile Salonunuzu Hareketlendirin

Mobilyadan aydınlatmaya ve hatta halı tasarımlarına kadar birbirinden güzel ve çekici modelleri bir araya toplayan Enza Home, koltuk takımı modelleri ile rahat ve yüksek konforlu bir kullanım sunuyor. Seçkin tarzlarıyla, farklı dokularıyla ve şık detaylarıyla göz dolduran modeller, yuvanıza estetik ve huzur veren bir hava kazandırıyor.

Koltukların daha yaratıcı bir görünüm sergilemesine ortam hazırlayan ince detayları ise ev dekorasyonuna has olan moda akımlarına da zaman zaman dikkati çekiyor. Özellikle retro ve vintage stile vurgu yapan modeller, her zevke uygun geniş seçenekleri sayesinde uyumlu kombinasyonlar yaratmanıza ortam hazırlıyor.

Soft Renklerin Hakim Olduğu Estetik ve Zarif Kumaşlar

İnce detayların zarafetini tüm çıplaklığıyla vurgulayan Enza Home, birbirinden çekici koltuk takımı modelleri ile göz dolduruyor. Yeni sezon modellerinde huzur veren soft renklerin hakim olduğu Alegra, Atlantis, Aura, Bolera, Lisa, Mayfair, Merlin, Pera ve Polka gibi model serileri evlerinize pozitif enerjinin havasını taşıyor.

Bu soft renklerin hükmettiği modeller yeni sezonda detay olarak ise özel dikiş, biye, zengin kırlent, ahşap ayak ve minder gibi eklektik parçaların zenginliği ile şıklık yakalıyor. Özellikle kırlent uygulamaları yalın, soft renklerin yer aldığı estetik ve zarif kumaşlarla birleşerek country tarza da geçiş yapıyor.

Rahatlığın ve Estetik Ayrıntıların Sentezi

Klasik ve modern hatları geniş ve konforlu oturma özelliği ile sentezleyen koltuk takımları, şıklıktan da öte fonksiyonel özellikleriyle uzun süren bir konfor keyfi yaşatıyor. Günün tüm yorgunluğunu arkanızda bırakmaya imkan tanıyan ergonomik modeller, özellikle kol ve ahşap iskelet ayrıntılarında zamansız bir tasarım oluşturarak evinize yepyeni bir stil kazandırıyor.

Silinebilir kumaşlarıyla her türlü olabilecek sorunu göz ardı etmeyen koltuk grupları, estetik parçalar olarak daha çok küçük kabara detayına sahip berjerlerle dekoratif kombinler oluşturuyor. Visage, Zen, Venice, Rain, Rebecca ve Queen gibi koltuk seçenekleri markanın çağdaş formlara sahip diğer modellerini oluşturuyor. Seçkin modellere sahip olan marka, müşterilerini memnun edecek ve herkesin kolaylıkla sahip olmasını sağlayabilecek koltuk takımı fiyatları ile de beğeni kazanıyor. Siz de 2000'e yakın ürün alternatifi bulunan Enza Home markasının koltuk modelleri içinden beğendiğinizi tercih ederek estetik dokunuşlara şahit olabilirsiniz.