• DOLAR 32.438
  • EURO 34.458
  • ALTIN 2487.041
  • ...

Myra Gold Alyans Koleksiyonu

Alyans modelleri bay ve bayanların kullanım ayrıcalığına göre küçük farklılıkların yaratılarak aynı çizgi üstünde şekillendiği tasarımlar olup son derece şık ve gösterişli olan modellere de sahiptir. Beyaz altın, sarı altının, kırmızı altın gibi altının farklı renklerine yer verilen koleksiyonda ayrıca sarı ve beyaz altının karışımından oluşmuş olan modellere de yer verildi. Bunların yanı sıra siyahın eşlik ettiği tasarımları da görmeniz mümkün.

Sadelik ya da gösterişli modellerden hoşlananlar için farklı tasarımların oluşturulduğu koleksiyonda ayrıca bayanların alyanslarında taşlara da yer verildi.

Yüzlerce ürünün yer aldığı kategori el işi alyans modellerini de inceleyebilirsiniz. Özel tasarım olan imza alyans modelleri ise farklılığı sevenler ve farkındalık yaratmak isteyenler için üretilmiş olup son derece şık ve kişiye özel olan ürünlerdir.

Çizgiler, geometrik desenler, taşlar ile bezenmiş modeller, sade modeller, şeritler, saç örgü modeller, etnik desenlerin yer aldığı tasarımlar farklı ebatlarda ve farklı sunumlar ile beğeninize sunuldu.

Myra Gold Avantajları

Türkiye`nin online kuyumcusu olan Myra Gold ürünlerinizi ücretsiz sigortalı kargo hizmeti ile kapınıza kadar teslim ediyor. Myra gold güvencesi ile üç yılla kadar bakım ve onarım hizmetini sunan marka ayrıca on beş gün içinde değişim ve iade hakkınızı da saklı tutuyor.

Bu özel aksesuar seçiminde sizlerin sevklerine ve beğenilerine hitap edecek olan ürünleri kolaylıkla bulabilmek, özel tasarım modelleri incelemek, el işi ile hazırlanmış olan tasarıları görmek ve uygun fiyat seçenekleri ile bu muhteşem alyans modelleri arasında kararınızı verebilmek için http://www.myragold.com/altin-alyans_39.htm adresini ziyaret edebilirsiniz. Müşteri danışma hattından aklınıza takılan her türlü sorunun cevabını anında alabilirsiniz. Ayrıca siteye ücretsiz üye olarak kampanya ve fırsatlar hakkında anında bilgi alma şansına da sahip olmanız mümkün.