• DOLAR 32.453
  • EURO 34.487
  • ALTIN 2467.603
  • ...
Tarsus'ta cinayet  girişimi intiharla sonuçlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mersin’de yaşayan Şahin Demir (48), Tarsus’ta bir eczanede çalışan ve sevgilisi olduğu iddia edilen S. D.’in kendisinden ayrılmak istemesine sinirlenerek önce kadını vurdu, daha sonra kafasına ateş ederek intihar etti.

Alınan bilgilere göre, Eski Ömerli Mahallesi 1307 sokakta  yaşanan olayda, eczanede teknisyen olarak çalışan ve ilk eşinden boşandığı belirtilen bir çocuk annesi S. D.(33) adlı kadın, iddiaya göre Şahin Demir (48) ile bir süre arkadaşlık yaptıktan sonra,  aralarında yaşanan sorunlar nedeniyle ayrılmak istedi.

Şahin Demir ise, kendisine ait olduğunu iddia ettiği altınları S. D.’den isteyince bu talebi olumlu karşılayan S.D., altınları çalıştığı eczaneye gelen Demir’e verdi.

Bu arada Şahin Demir, S.D. ile konuşma  isteğine  olumsuz yanıt alması üzerine sinirlenerek yanında bulunan tabancayı çıkartarak eczaneden dışarı çıkarak kaçmaya çalışan kadına ateş etti. Sırtına isabet eden kurşunla yaralanan kadın yakında bulunan eve sığındı.

Evden kısa süre sonra tekrar sokağa çıkan S. D., bir anda yere yığıldı. Elindeki tabancayla havaya birkaç el ateş eden Şahin Demir, S.D.’nin öldüğünü düşünerek, tabancayı kafasına dayayıp ateşleyerek intihar etti.

Şahin Demir olay yerinde hayatını kaybederken, S.D. isimli kadın ise olay yerine çağrılan 112 ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, S.D.’nin daha öncesinde de Şahin Demir ile tartıştığı için savcılıktan koruma talep ettiği öğrenildi.

Olay yerinde hayatını kaybeden Şahin Demir’in cenazesi ilk incelemenin ardından Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Abdulhakim Kurt-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir