• DOLAR 32.345
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2302.751
  • ...
'Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf sergisi açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen ‘Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen 59 fotoğrafın yer aldığı sergi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde açıldı. 

Açılışa; Vali Yardımcısı Cihat Arık, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kiyas ve İl Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Aslanlı katıldı.

Toplumun tarıma ilgisini artırmak, tarımın önemi konusunda farkındalık oluşturmak, tarım sektöründe çalışanların tarımla olan ilişkilerini kültürel aktivitelerle geliştirerek duygusal ve zihinsel motivasyonu sağlamak amacıyla gerçekleştirilen ‘Tarım ve İnsan’ konulu fotoğraf sergisinin 10 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacağı belirtildi. 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından açılan sergiyi gezen Vali Yardımcısı Cihat Arık, eserleri beğeniyle inceledi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kiyas, "Tarım sektöründe farkındalık oluşturmak, tarımda çalışan nüfusun sosyal, kültürel ve ekonomik refah seviyesi hakkında kamuoyunu bilgilendirmek, tarımda çalışan halkın kültürel faaliyetlere katılımını sağlamak, motivasyonlarını yükseltmek ve tarım, insan ilişkisini geliştirmek amacıyla sergiyi açmış bulunmaktayız." dedi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir