• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İstanbul`da 23 araç kundaklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi, Gündoğdu Sokak üzerinde park halinde bulunan 8 araç gece saat 02.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı.

ELEKTRİKLERİN OLMAMASINI FIRSAT BİLDİLER

Alınan bilgiye göre sokağa gelen kundakçılar yanlarında getirdikleri benzini park halinde bulunan arabaların üzerine döktü. Ardından yaptıkları meşaleyi yakan saldırganlar arabaları ateşe verdi. Sokakta elektriklerin olmamasını da fırsat bilen kundakçılar olay yerinden kaçarak, izlerini kaybettirdi.

Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'de 18 araç kundaklandı

8 ARABA YANDI

Otomobillerin yandığını gören vatandaşlar itfaiye ve polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanmakta olan araçlara müdahale etti. Alevleri söndüren itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı. Araçlarının yandığını gören vatandaşlar sokağa döküldü. Bazı kişiler ise yaşanan duruma isyan etti. Sokakta bulunan 8 arabada maddi hasar oluştu.

SULTANGAZİ'DE 10 ARAÇ KUNDAKLANDI

Araçlara yönelik kundaklama yapılan adreslerden biri de Sultangazi'idi. Zübeyde Hanım Mahallesi, 1264 Sokak üzerinde bulunan 10 araç kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce benzin dökülerek ateşe verildi. Mahalle sakinlerinin erken fark etmesi ile alev alan arabalar su dökülerek söndürüldü. İhbar üzerine olay yerine tedbir amaçlı itfaiye istenirken, polis ekipleri de zırhlı arabalarla sokak başında güvenlik önlemi aldı. Ateşe verilen arabalarda maddi hasar oluştu. Polis kundaklama olaylarına karışan kişi ya da kişilerin yakalanması için bölgede çalışma başlattı.

Kağıthane`de 5 araç kundaklandı

Kağıthane`de park halindeki 5 araç kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı. Alev alev yanan araçlar kullanılamaz hale geldi.

Çağlayan Taşocağı Caddesi üzerinde park halinde bulunan 2 servis minibüsü ile 3 otomobil kimliği belirsiz kişilerce saat 01.30 sıralarında ateşe verildi.

Araçların alev alev yandığını gören mahalle sakinleri durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye, yanan araçlara müdahale etti.

ARAÇLAR KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Çevre güvenliği alan polis ekipleri de kundaklama olayını gerçekleştiren şahısları yakalamak için çalışma başlattı. İtfaiyenin yaklaşık yarım saatlik çalışmasıyla söndürülen yangının ardından 5 araç kullanılamaz hale geldi.

Ajanslar 

Bu haberler de ilginizi çekebilir