• DOLAR 32.589
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2412.379
  • ...
Şanlıurfalı kadınlardan Kılıçdaroğlu`na tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları üyesi bir grup kadın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle tepki gösterdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği sözlerden ötürü özellikle başta kadınlar olmak üzere kamuoyunun farklı kesimlerinden yoğun tepki almaya devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde bir araya gelen bir grup kadın, düzenledikleri basın açıklamasında Kılıçdaroğlu`na sert tepki gösterdiler.

Basın açıklamasını grup adına okuyan Handan Karataş, Sema Ramazanoğlu`na yapılan hakaretin Türkiye`deki tüm bireylere yapılmış bir hakaret olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “CHP milletvekillerinin tavrı siyasi tarihimizde kara bir leke olarak yer alacaktır. STK`lar olarak nasıl ki çocuklarımıza karşı her türlü istismarın karşısında olduğumuz gibi kadınlarımıza karşı da her türlü sözlü ve fiili istismarın da karşısında olacağız.” dedi

Kılıçdaroğlu`nun öncelikle Sema Ramazanoğlu`ndan özür dilemesini beklediklerini söyleyen Karataş, ayrıca Kılıçdaroğlu`nun derhal istifa etmesi gerektiğini belirtti. (Ramazan Casuk-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir