• DOLAR 32.574
  • EURO 34.941
  • ALTIN 2426.025
  • ...
Milli Eğitim Müdürü başarılı öğrencileri konuk etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Milli Eğitim Müdürü görevine yeni başlayan Mahmut Kurtaran, Batman Fen Lisesinin başarılı öğrenciler ile Isparta da yapılan Yıldız Bayanlar Güreş Şampiyonasında derece yapan öğrencileri konuk etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Okul Müdürü ve öğretmenler eşliğinde kendisini ziyaret eden, Batman Fen Lisesinin başarılı öğrencilerini konuk etti. Gerçekleşen ziyarette Okul Müdürü Mehmet İsen, YGS sınavında alınan başarı ile ilgili Kurtaran’a bilgi verdi. Ziyarette öğrencilerle bir süre sohbet eden Kurtaran, öğrencileri kutladı ve öğrencilere başarılarının devamını diledi.

Daha sonra Isparta ilinde yapılan Yıldız Bayanlar Güreş Şampiyonasında derece yapan Zarife Yeşilmen ve Gülsüm Çelik adlı öğrenciler, Antrenörleri Mehmet Latif Şimşek eşliğinde Kurtaran’ı makamında ziyaret ettiler.

Milli Takım kampına davet edilen başarılı öğrencileri konuk eden Kurtaran, Antrenör Şimşek’ten bilgi aldı ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. Milli Takım kampı sonrası Uluslararası Zafer Şampiyonasına katılacak olan güreş öğrencilerine başarılar dileyen Kurtaran, ata sporu güreşin gençler tarafından tercih edilmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

Güreş dalında başarılı olan öğrencilere, akademik eğitimde de başarı dileyen Kurtaran, ziyaretin sonunda öğrencilere madalyalarını taktı, kitap hediye etti.

Kurtaran, Merkez Bağımsız Anaokulunu ziyaret etti

Öte yandan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Batman Merkez Bağımsız Anaokulunu ziyaret etti, okulu gezdi, idarecilerden bilgi aldı.

Batman Merkez Bağımsız Anaokulu’na gelişinde İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ı Anaokulu Müdiresi Nebahat Doğu Kurt karşıladı. Anaokulu hakkında Okul Müdiresi Kurt’tan bilgi alan Kurtaran, okul binasını gezip sınıfları ziyaret ederek minik öğrencilerle sohbet etti. Okul öncesi eğitimin, eğitimde başarıyı yakalamada önemli olduğuna dikkat çekti.

Okul öncesi eğitim ile ilgili konuşan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, “Batman’da okul öncesi eğitim çağına gelen her çocuğun, okul öncesi eğitime dâhil edilmesi için, idarecilerimiz ve öğretmenlerimize büyük görevler düşmektedir. Anaokuluna kazandırılan her çocuk kendini ifade etmede ve öz güven konusunda akademik eğitime diğer çocuklardan bir adım önde başlıyor.” dedi.

Batman Merkez Bağımsız Anaokuluna yaptığı ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran’a, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Şirin Temiz eşlik etti. (İLKHA)

























Bu haberler de ilginizi çekebilir