• DOLAR 32.437
  • EURO 34.48
  • ALTIN 2487.508
  • ...
``Peygamber Efendimizi anmak çok güzel bir duygu``
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`in Araban ilçesinde "Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz Muhammed" temasıyla Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi.  Kutlu Doğum etkinliğinin ardından İLKHA aracılığıyla duygularını dile getiren ilçe sakinleri, Peygamber Efendimiz Hz Muhammed'i anmanın sevincini yaşadıklarını dile getirdiler.

Bu tür etkinliklerin sürekli düzenlenmesini istediklerini ifade eden ilçe sakinlerinden Mustafa Özkan, "Etkinlik çok güzel oldu. Bu tür etkinliklerin sürekli olmasını istiyoruz. Özellikle küçük kardeşlerimizin def çalmaları ve kız çocuklarının ilahisi ve şiirleri çok güzeldi. Öz güvenleri çok güzeldi. Bir Arabanlı olarak inşallah her yıl bekleriz. Bu hafta sonu Gaziantep İstasyon meydanında düzenlenecek olan etkinliğe inşallah katılacağız.” dedi.

"Peygamber efendimizi anmak O`na salat ve selam getirmek çok güzeldi"

Bu tür etkinliklerin kendilerine Hz Muhammed'i hatırlattığını belirten ilçe sakinlerinden Hüseyin Amca ise duygularını şu şekilde dile getirdi:

"Çok güzel bir programdı. Güzel ilahiler seslendirildi. Peygamber Efendimize salâvatlar getirildi. Güzel duygular yaşadık. Ben iki yıl önce Diyarbakır`a gitmiştim çok güzeldi. Peygamber Efendimizi anmak O`na salat ve selam getirmek çok güzeldi. Tekrar olmasını isteriz. Pazar günü Gaziantep`te olacak, inşallah katılacağım.”

"Her zaman bu tür programların yapılmasını istiyoruz"

İlçe sakinlerinden Ali Amca da şunları kaydetti: “Emeği geçen herkesten Allah (cc) razı olsun. Çok güzel duygular yaşadık. Her zaman bu tür programların yapılmasını istiyoruz. Bu gün burada düzenlenen programdan memnun olduk.”

Hz Muhammed adına yapılan tüm programların güzel olduğunu belirten bir diğer ilçe sakini Zeynep Ateş, “Düzenleyenlerden Allah (cc) razı olsun. Her yıl olmasını isteriz. Çok güzeldi O`nun için canımızı veririz. Çok sevindik gözlerimiz doldu.” ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir