• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Nizipliler Kutlu Doğum etkinliğinden sonra duygularını paylaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`in Nizip ilçesinde "Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz Muhammed" temasıyla Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi. Kutlu Doğum etkinliği sonrası Nizipliler, yaşadıkları manevi atmosferi İLKHA`ya anlattı.

Etkinliğin çok güzel geçtiğini ve yaşadıkları manevi atmosferin anlatılamayacağını dile getiren Nizipli Peygamber Sevdalıları,  bu tür güzel programların sürekli düzenlenmesini istediklerini belirttiler.

Kutlu Doğum etkinliğine torunları ile birlikte gelen Fatma Akpınar, “Program çok güzeldi. Allah razı olsun. Güzel bir gece yaşadık. Programı çok sevdik. Torunlarımla beraber geldim. Allah düzenleyenlerden razı olsun.” dedi.

Kutlu Doğum etkinliğine ailece katılan Güley Durmaz, “Geçen hafta Akçakale`deki Kutlu Doğum etkinliğine gitmiştik. Ailece hepimiz bu programa katıldık. Allah herkesten razı olsun. Daha önceki Kutlu Doğum etkinliklerine de katılmıştım. İnşallah her yıl katılacağım. Dünyanın diğer ucunda da düzenlense Kutlu Doğum etkinliğine katılmaya devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.

Kutlu Doğum etkinliğine Nizip`in Uluyatır köyünden katılan Mehmet Amca ise “Kutlu Doğum için Nizip`e geldim. Program çok güzel oldu. Herkesin bu programlara katılmasını tavsiye ederim. Herkesin katılmasını isterim. Bu hafta bizim köyde de olacak. Herkesi oraya da davet ediyorum.” diye konuştu.

Bu tür programlar ile Hz. Muhammed daha iyi anladıklarını belirten Talip Pınar da “Allah bu programı düzenleyenlerden razı olsun. Biz programa Nizip`ten katıldık. Tüm Müslümanların bu tür etkinliklere katılımını isteriz. Program çok güzeldi. Bu tür güzel programların sürekli düzenlenmesini isteriz.” şeklinde duygularını paylaştı.

Duygu dolu anlar yaşadığını belirten yaşlı bir amca da “Böyle bir gece yok. İlk defa böyle bir programa katılıyorum. Bundan daha güzel bir gece var mı? En güzeli budur. Allah hepimizi bu yoldan, peygamberin yolundan ayırmasın ve daim eylesin.” diyerek dua etti.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir