• DOLAR 32.387
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2326.519
  • ...
Otobüs şoföründen örnek davranış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana’da toplu taşıma aracında şoförlük yapan Fahri Tekin, kullandığı otobüste bulduğu bin 700 TL nakit para ile 3 adet kredi kartını sahibine ulaştırdı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Otobüs İşletmesinde 8 yıldır otobüs şoförü olarak görev yapan Fahri Tekin, merkez otogar ile mobilyacılar sitesi hattında sefer yapan 174 nolu otobüsü son durakta beklerken kontrol etti. Bu sırada koltukların arasında içi para dolu bir cüzdan bulan Tekin, içinde bin 700 TL nakit para ve 3 adet kredi kartının olduğu cüzdanın otobüste unutulduğunu amirlerine bildirdi.

Cüzdanını kaybettiğini fark eden Gül Portakaldalı adındaki vatandaşın durumu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Otobüs İşletmesine bildirmesi üzerine otobüs şoförü Tekin ile başvuru sahibi Portakaldalı bir araya getirildi. Şoför Tekin, para dolu cüzdanı kredi kartlarıyla birlikte sahibi Portakaldalı’na teslim etti.

Cüzdandaki bin 700 lirayı adak parası olarak biriktirdiğini söyleyen Portakaldalı, örnek davranışından dolayı şoför Tekin’e teşekkür etti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir