• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Siyer Sınavı`nda dereceye girenlere ödül
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkez Artuklu ilçesinde Peygamber Sevdalıları Platformu`nun 30 Ocak 2016 tarihinde düzenlediği Kutlu Doğum Siyer Sınavı`na katılarak dereceye girenlerin ödülleri verildi.

Dost-Der`in düzenlediği ödül töreninde konuşan Peygamber Sevdalıları Platformu Mardin İl Koordinatörü Muhammed Arasan, Siyer sınavlarını düzenlemedeki amaçlarının Peygamber Efendimizin (S.A.V) halk tarafından hakkıyla tanınıp, bilinmesi olduğunun altını çizdi.

Arasan, “Peygamber Efendimizin hayatını anlatmak,  İslami ahlakı gençlerimize ve topluma aktarma konusunda bir sorumluluğumuz var. Bizler yolumuzun kılavuzu, önderi ve en güzel örnek olan Hz. Muhammed`in (a.s) hayatını bilmesek ve insanlara anlatmasak bir Müslüman olarak görevimizi yerine getirmemiş oluruz. Dolayısıyla Peygamber Efendimizin hayatını kapsayan siyeri, sireti ve hadislerini daha iyi öğrenmek için  ‘Kutlu Doğum` Siyer Sınavını düzenledik. Her yıl Katılım çoğalarak devam ediyor.” dedi.

Konuşmanın ardından dereceye giren 20 kişiye Tablet, Mp3, kitap seti, eşarp gibi çeşitli hediyeler verildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir