• DOLAR 32.507
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2434.539
  • ...
Siirt`te esnafa siyer kitapları dağıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından hafta sonu yapılacak Kutlu Doğum etkinliği için hazırlıklar tamamlandı. Platform üyelerinden oluşan bir grup, esnafa siyer kitabı ve el broşürü dağıtıp, etkinliğe davet etti.

Etkinlik davetini memnuniyetle karşılayan esnaf ve vatandaşlar, Kutlu Doğum etkinliğini dört gözle bekledikleri belirterek, yaptıkları hayırlı faaliyetlerden dolayı Peygamber Sevdalıları platformuna teşekkür etti.

Yapılacak etkinlik için kentteki iş yerlerine afişler asıldı. Öte yanda platform gönüllüleri tarafından şehrin en işlek yeri olan Güres Caddesinde stant kurularak, halka şeker ikram edildi ve Kutlu Doğum etkinliğine katılım davet çağrısı yapıldı.

Peygamber Sevdalıları Platformu Siirt il Koordinatörü Behçet Sevgili,  hafta sonu düzenleyecekleri etkinlik için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Sevgili, “Platform üyelerimiz gruplar halinde esnafı dolaşarak siyer kitabı ve el broşürü dağıttı. Kentin belirli noktalarına ve esnafımızın iş yerlerine afişlerimizi astık. Anons araçlarımız gün boyu mahalleleri dolaşarak halkımızı davet edecek. Hafta sonu yapılacak olan etkinliğe tüm halkımız davetlidir.” dedi. (Muhammed Dayan İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir