• DOLAR 32.554
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2429.493
  • ...
Saldırının tahribatı gün ağarınca ortaya çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`in Kızıltepe (Qoser) ilçesinde dün gece saat: 23.40 sıralarında Aşiti Mahallesi`nde bulunan Askerlik Şubesi`ne bombalı araçla düzenlenen saldırının tahribatı gün ağarınca ortaya çıktı.

Saldırının şiddetiyle Askerlik Şubesi başta olmak üzere çevrede bulunan birçok bina, işyeri ve araçta hasar meydana geldiği görüldü.

Patlamanın şiddetiyle Askerlik Şubesi`nin ana binasında hasar oluşurken çevre duvarının bir bölümünün ise yıkıldığı gözlemlendi. Askerlik Şubesi yakınında bulunan elektrik trafosunun patladığı ve bombalı aracın bulunduğu yolda ise büyük bir çukurun açıldığı görüldü.

Patlatılan bombalı aracın parçaları çevreye saçılırken bir parçasının ise Askerlik Şubesi önünden geçen elektrik tellerine takılı kalması dikkat çekti.

Öte yandan güvenlik gerekçesiyle Mardin Caddesi trafiğe kapatılırken olay yerinde yapılan incelemeler devam ediyor.

Ne olmuştu

Dün gece saat: 23.40 sıralarında Aşiti Mahallesi`nde bulunan Askerlik Şubesi`ne yönelik bombalı araçla saldırı düzenlenmiş, saldırıda Suriyeli olduğu anlaşılan inşaat bekçisi Adnan Ferhan (56) hayatını kaybetmiş, biri asker 4`ü çocuk olmak üzere 19 kişi yaralanmıştı. (Mehmet Aslan/M. Salih Keskin - İLKHA)












































 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir