• DOLAR 32.573
  • EURO 34.99
  • ALTIN 2426.55
  • ...
Birecik`te Siyer Sınavı`nda dereceye girenlere ödül verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından geçtiğimiz Ocak ayında düzenlenen umre ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı`nda dereceye giren 3 kişiye platforma üye UHUVVET-DER`de düzenlenen programla çeşitli ödüller verildi.

Programa Peygamber Sevdalıları ilçe Koordinatörlüğü, HÜDA PAR ilçe Başkanı İ.Halil Barlak, dereceye giren öğrenciler ile yakınları, UHUVVET-DER üye ve gönüllüleri katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Peygamber Sevdalıları Platformu ilçe Koordinatörü Abdurrahman Güneş “Platform olarak hedeflenen bu yarışmaya katılan her kesin en azından yılda bir kez bile olsa Peygamberimizin hayatının okunmasıydı. Allah`a hamd olsun bunu gerçekleştirdik. 2'nci hedefimiz ise Peygamber efendimizin hayatından kendisine bir ibret bir ders çıkarıp, hayatının bundan sonra kalan kısmını ona göre değiştirmeleriydi. İnşallah bunun meyvelerini gelecekte hep beraber göreceğiz. İnşallah bunu da kazandığımızı söyleyebiliriz” dedi.

Siyer Sınavının kaybedeni olmadığını söyleyen Güneş, şimdiden gelecek sene yapılacak olan sınavı iple çektiklerini belirtti.

Düzenlenen programda dereceye giren adaylara platform adına Birecik HÜDA PAR ilçe Başkanı İ. Halil Barlak tarafından çeşitli hediyeler verildi. (Bahattin Coşkunkan İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir