• DOLAR 32.332
  • EURO 35.079
  • ALTIN 2279.419
  • ...
Hilvan`da Siyer Sınavı`na katkı sunanlara plaket verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Hilvan ilçe Koordinatörlüğü, 30 Ocak'ta yapılan Kutlu Doğum Siyer Sınavı'na katkı sunan ilçe Milli Eğitim Müdürü ve sınavın yapıldığı okul yönetimine plaket verdi.

İlçe Koordinatörü Musa Çakmak, yönetim kurulu üyeleri Esat Beyazçiçek ve Halil Çayır, Kutlu Doğum Siyer Sınavı'na katkılarından dolayı ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'na plaket verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürünü makamında ziyaret eden ilçe koordinatörü Çakmak ve beraberindeki heyet sınava katkı sunan herkese teşekkür ederek, Hz Muhammed'in hayatının öğrenilmesi için bu tür etkinliklerin yaptıklarını ve çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Çakmak, "Kutlu Doğum Siyer Sınavı'nda emeği geçen herkesten Allah Razı olsun. Bir nebzede olsa Peygamber Efendimizin hayatının öğrenilmesinde bir katkımız olmuşsa ne mutlu bize. Peygamber Sevdalıları Platformu Hilvan ilçe Koordinatörlüğü olarak yaptığımız Siyer Sınavı'na giren insanların sayısı her yıl artmakta bu nedenle elimizden geldiği kadar Peygamberimizin hayatının öğrenilmesi için çalışmalarımız devam edecektir." dedi. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir