• DOLAR 32.58
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2410.915
  • ...
Batman'da sağlık ve ziraat teknikerlerine seminer verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Teknikerler Birliği Batman İl Başkanlığı, Veteriner Sağlık Komisyonu Başkanlığı ile Batman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliğiyle Gıda, Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü Konferans salonunda sağlık ve ziraat teknikerlerine seminer verildi.

‘Koyunlarda beslenme ve beslenmede etkili olan organik yem bitkilerini’ konulu seminer Türkiye Teknikerler Birliği Batman İl Başkanı ve Veteriner Sağlık Komisyonu Başkanı Nimetullah Durmaz tarafından verildi.

Verilen seminer sonrası katılım gösteren sağlık ve ziraat teknikerlerine sertifikalar verildi.

Konu ile ilgili bilgi veren Türkiye Teknikerler Birliği Batman İl Başkanı ve Veteriner Sağlık Komisyonu Başkanı Nimetullah Durmaz, “Seminere sağlık teknikerleri ve ziraat teknikerleri katılımıyla gerçekleşti. Katılım sadece Batman merkezden değil tüm bölge il ve ilçelerden katılım oldu. Katılan arkadaşlara sertifikalar da verdik. Koyunlarda beslenme ve beslenmede etkili olan organik yem bitkilerini anlatarak gerekli bilgileri verdik. Seminerin amacı koyunculuğun geliştirilmesi bölge ve Türkiye hayvancılığın kalkınması üzerine yapıldı.” dedi. (M.Sait Çelik – İLKHA) 











Bu haberler de ilginizi çekebilir