• DOLAR 32.583
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2423.199
  • ...
"Batman yaşanılabilecek bir kent"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aralarında Isparta ve Gümüşhane başta olmak üzere bazı kentlerden Batman’a atanan aday öğretmenler, Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Batman’ın yaşanabilecek bir şehir olduğunu belirterek öğretmenler, Batman ve ilçelerinde görev yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı’dan Batman ve ilçelerindeki kültür ve turizm faaliyetlerini dinleyen aday öğretmenler, Batman’a atanmaktan dolayı memnun olduklarını belirttiler.

Batmanlıların misafir sever bir kent olduğunu belirten Aslanlı; “Batman ve ilçelerinde kurumumuz hizmetini sürdürmekte. Batmanlılar da misafirperverdir. Kurumumuzda en çok bir araya geldiğimiz diğer kurumların başında Mili Eğitim camiası geliyor. Kurumumuzda sizlerle etkinliklerde daha çok karşılaşacağız. Yapacağınız her türlü etkinlikte kapımız açıktır.” diye konuştu.

Aday öğretmenler ise “Batman yaşanılabilecek bir kent. Batman dışından gelirken bu kadar gelişmiş bilmiyorduk. Batman, eğitime meraklı bir ildir.” diye konuştular.

Aslanlı, kurumu ziyaret eden öğretmenlere Batman ve ilçelerini tanıtımı yapan hediye verdi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir