• DOLAR 32.584
  • EURO 34.939
  • ALTIN 2429.224
  • ...
Batman'da 2 köyde etüt merkezi açılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’ın Hasankeyf İlçe Kaymakamlığınca daha önce ilki ilçe merkezinde açılan etüt merkezine öğrenciler tarafından gösterilen yoğun ilgiden dolayı nüfus yoğunluğu olan Karaköy (Reşiyé) ve Saklı (Lapena) köylerinde birer etüt merkezinin açılmasına karar verilmişti.

Bu kapsamda; yapımları devam etmekte olan etüt merkezlerini yerinde incelemek üzere Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven ve beraberindeki heyet, Karaköy ve Saklı köylerine ziyaret gerçekleştirdi.

Köy girişlerinde muhtar ve vatandaşlar tarafından karşılanan Kaymakam Baygüven, açılması düşünülen etüt merkezlerinde yapılan son çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Daha sonra Baygüven, beraberindeki heyet ve köy muhtarı ile birlikte hane ziyaretlerinde bulundu. Baygüven, burada vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Baygüven, fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya gelmeye gayret ettiğini, yapılan ziyaretler sonucunda birebir görüşmeler gerçekleştirdiğini, vatandaşların sorunlarını not ederek imkanlar dahilinde çözdüklerini ifade etti. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir