• DOLAR 32.381
  • EURO 35
  • ALTIN 2326.131
  • ...
Van'da mesleki eğitime yönelik toplantı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van ili Mesleki ve Teknik Genel Müdürlüğüne bağlı okul müdürleri ile Mesleki ve Teknik Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Mustafa Danışman başkanlığında, mesleki eğitime yönelik tanıtım ve yapılandırma toplantısı yapıldı.

Edremit Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapılan toplantıda, ÖSYS eski mezun bilgi girişi konuları ve işletmelerde beceri eğitimi için 2016-2017 yılında yapılacak çalışmalar hakkında gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantıya, Edremit Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Haydar Orhan ile Mehmet Bakır Bedevioğlu katıldı.

Toplantıda Mesleki ve Teknik Eğitimin hâlihazırdaki sorunları, öğrencilerin işletmelerde beceri eğitimine gönderilmeleri ve gerekli takiplerin titizlikle yapılmaya devam edilmesi konuları ele alındı.

Mesleki eğitim alan öğrencilerden akademik alanlara yönelmek isteyenlerle ilgili yapılan çalışmaların yeterli düzeye getirilmesi için çalışmalara hız verilmesi ve gelecek yıl daha iyi sonuçlar elde etmek için ne gibi çalışmaların yapılması konularında fikir alışverişi yapıldı.

Ortak sorunların konuşulabildiği ve gerekli çözümlerin üretilebildiği ortak bir platform olmasından dolayı bu tür toplantıları önemsediklerini belirten katılımcılar, toplantıya ev sahipliği yapan Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Neşe Evliyaoğlu'na da teşekkür ettiler. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir