• DOLAR 32.592
  • EURO 34.785
  • ALTIN 2410.809
  • ...
Batman'da bilgi yarışmasında veliler yarıştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu bahar etkinlikleri kapsamında okulun konferans salonunda velilere yönelik ‘Benim Kahramanım Sensin’ bilgi yarışması düzenledi.

Bilgi yarışmasına Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Şirin Temiz, Şube Müdürü Cemal Konakçı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yarışma öncesi Okul Müdürü Şaydin Yiğit, bahar etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdikleri ‘Benim Kahramanım Sensin’ bilgi yarışması hakkında bilgi verdi. Verilen bilginin ardından veliler çocuklarıyla birlikte yarıştı. Oldukça heyecanlı geçen bilgi yarışmasının sonunda tüm velilere katılım belgeleri Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Şirin Temiz ve Şube Müdürü Cemal Konakçı tarafından verildi.

“Her baba çocuğunun gözünde kahramandır” diyen, Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Şirin Temiz, "Çok güzel bir yarışma gerçekleştirildi. Bu sürecin içinde yer alan hem yarışmacı velilerimiz, hem de burada bu birlikteliği sağlama adına bulunan siz değerli velilerimiz, aslında hepiniz çocuklarınızın birer kahramanısınız. Bilgi yarışmasında elde edilen dereceden çok daha önemli olan siz değerli velilerin burada bulunması, burada bulunarak en değerli varlığınız, çocuklarınızla yakından ilgilenmeniz, çocuklarınızı mutlu etmekle kalmadı, onlara çok değer verdiğinizi de göstermiş oldunuz.” dedi.(İLKHA) 











Bu haberler de ilginizi çekebilir