• DOLAR 32.574
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2500.453
  • ...
Batı`nın Çirkin Yüzü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bizler Müslümanız, özellikle ve altını çizerek diyoruz ki her doğan gün Müslümanlar için hayırlı amellerin kapısı, gayrimüslimler içinse hidayete açılan bir fırsat penceresidir.

Dolayısı ile ne bir Müslüman`ın ne de bir gayri Müslim`in ölümünden asla haz duymayız, hele sivil ve masum insanları hedef alan saldırıları inancımız gereği reddediyoruz.

Ancak şuna da dikkat çekmek istiyoruz; Myanmar`da, orta Afrika`da, Nijerya`da ve daha ismini bile sayamadığımız birçok İslam ülkesinde batılı ülkelerin istihbarat örgütlerinin domine ettiği fanatik gayrimüslim unsurlar, binlerce Müslüman'ı diri diri yaktı, vahşi biçimde katletti. Ama kimse ‘terör' kelimesini kullanmadı.

İsrail, Gazze'de okulları, hastaneleri, ambulansları, halka gıda ve ilaç yardımı taşınan tünelleri, şehrin elektrik ve su santrallerini, sivil yerleşim merkezlerini vurdu. BM denetimindeki okulları ve siviller için kullanılan sığınma mekânlarını bombaladı ama Siyonistlerin adı terör kelimesi asla yan yana gelmedi.
Bosna'da binlerce Müslüman kadına tecavüz eden, yine binlercesini vahşi biçimde katleden Sırp ve Hırvat'ların bu vahşetini Avrupa ve ABD yıllarca seyretti. Ne tuhaftır ki yine Sırp ve Hırvat'lar için terör' kelimesi kullanılmadı.

132 yıl Fransa'nın işgalinde kalan Cezayir'de Fransız askerleri kadınlara tecavüz etti. Bu süre içinde Fransız işgalciler 1,5 milyon Cezayirliyi hunharca katletti. Halen orta Afrika'da Müslüman zulmünü ve katliamını sürdüren Fransa'ya da ‘terörist' denilmiyor.

Yıllardır Afganistan`ı Irak`ı işgal eden ABD,  bu süreçte çocuk, kadın, yaşlı milyonlarca sivil Müslümanı katletti. Binlerce Müslüman kadının namusu kirletildi. Binlerce İslam beldesi yerle bir edildi. İslam`ın kutsal mabetleri harap edildi. Kimse ABD ye “terörist” demedi.

Kafkasya ve orta Asya`da milyonlarca Müslüman`ı katleden asimile eden Rusya`ya da kimse “terörist”  demedi.

Doğu Türkistan`da Müslümanların ibadet etmesini yasaklayan, ibadet edenleri katleden Çin`e kimse “terörist”  demedi, diyemedi.

Fakat bombalar Avrupa`da patlayınca ve ölenler Hıristiyan Avrupalı olunca tepkiler çok farklı oluyor. Küfür saraylarından “terör” naraları atılıyor. Küfür tek millet olduğunu gösteriyor, İslam ve “terör” kavramları yan yana getirilmeye çalışılıyor.

Emperyalistler, tüm yaşananların sebebini İslam inanç ve ahlakına bağlıyor.

Arapların meşhur bir sözü var; “men dakka dukka” yani sen başkasının kapısını çalarsan başkası da senin kapını çalar.

Aslında Avrupa`nın bu ikiyüzlülüğü ilk değil... Bunu yüz yıllardır yapıyor.

Batının eşitliği, özgürlüğü ve insan hakları yalnızca kendileri söz konusu olunca geçerli oluyor.

rehbertv

Bu haberler de ilginizi çekebilir