• DOLAR 32.586
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2422.939
  • ...
HAKSİAD`dan HÜDA PAR`ın başlattığı kampanyaya destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hak Sanayici ve İşadamları Derneği (HAKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Azboy, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Alışverişimizi Sur ve Kaynartepe Esnafından Yapalım` kampanyasına destek verdiklerini söyledi.

Sur ve Kaynartepe`deki esnafın büyük mağduriyetler yaşadığını vurgulayan Azboy, söz konusu kampanyanın büyük fayda sağlayacağını söyledi.

Çatışmalar ve sokağa çıkma yasakları nedeniyle esnafın iflasın eşiğine geldiğini dile getiren Azboy, “Esnafımızın hali içler acısıdır. Zaten çoğu esnafımız iflas etmiş durumda. Hükümetin, acil bir şekilde hibeler ve faizsiz kredilerle esnafa yardımcı olmasını istiyoruz. HAKSİAD olarak, HÜDA PAR`ın başlattığı kampanyayı desteklediğimizi ve önemsediğimizi belirtmek isteriz.” dedi.

Diğer siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının da aynı hassasiyetle esnafın sorununa çözüm araması gerektiğini ifade eden Azboy, üyelerini Sur ve Kaynartepe esnafından alışveriş yapmaya teşvik ettiklerini sözlerine ekledi. (Hamza Adiyaman/Emrah Deniz-İLKHA)

 




 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir