• DOLAR 32.378
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2326.01
  • ...
Televizyonlar üzerinden nesil İslam`dan uzaklaştırılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Halk Kütüphanesinin ortaklaşa yaptıkları ‘Batman Kitap Okuyor` konulu konferans düzenlendi.

Batman TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda ‘Biz kitap okuyoruz ya, siz insanı farklı kılan okumasıdır; insan okur.` sloganıyla gerçekleşen etkinliğe, Yazar Emine Şenlikoğlu, Batman TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Katılımın yoğun olduğu program, Kur`an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra Yazar Emine Şenlikoğlu, ‘Batman Kitap Okuyor` konulu konferansta bir konuşma yaptı.

“İslam düşmanları ülkede utanan genç istemiyor”

Müslümanlığı yok etmek için gece gündüz mesaisini harcayanların olduğunu söyleyen Şenlikoğlu, “İslam düşmanları, bazı televizyon sahiplerini çuvallar dolusu para karşılığında satın alarak İslam karşıtlığı programlar yaptırıyorlar. Televizyon sahiplerine, ‘Bizim istediğimiz şekilde program yapsanız size milyar dolarlar vereceğiz` diyorlar. Televizyon sahibi para karşılığında çok rezil programlar yapıyor. O İslam düşmanları amaçlarının ülkede utanan genç istemediklerini, gecenin üçünde evine giden, diskolara takılan ve içkisini içen gençlik istediklerini belirtmişler. Televizyon sahiplerinin kendileri de, namuslu oldukları için inançlı nesilden hoşlanmadıkları söylüyorlar. Dikkat edin, bu ülkede namuslu oluyorlar diye rahatsız olan zümre var. Lut Kavmi eşcinseldi. Lut Kavmi, ‘Hz. Lut`tan nefret ediyoruz. Çünkü o çok namuslu` dediler. Günümüzde Lut Kavminin kavmi de var aramızda. Bizim gençlerimizin dininden kopsun istiyorlar.” dedi.

“İslam düşmanlarının amaçları beyin bulandırarak kafaları karıştırmaktır”

İslam düşmanları düşmanlıklarını açıktan göstermeyerek, psikolojik savaş kurallarıyla düşmanlık yaptıklarını ifade eden Şenlikoğlu, “İslam düşmanları, ‘ey gençler siz dini bırakın` dediklerini zan etmeyin. Öyle bir şey demiyorlar. ‘Başınızı açın, örtünmeyin` demiyorlar. Öyle şeyler uyduruyorlar ki örneğin, ‘başörtü aklı örtüyor` Başörtü nasıl aklı örter. Amaçları beyin bulandırarak kafaları karıştırmaktır. Psikolojik savaş kurallarında hiçbir kötü sözü direk söylemiyorlar. Dolaylı yollardan söylüyorlar. Müslümanları dolaylı yoldan aşağılıyorlar. Yutarsan komplekse girer ve başını açma derdine girersin. Ya da dindar olacaksan dindar olmaktan vazgeçiyorsun. Bazı öğretmenler psikolojik savaş kurallarına göre çocukların beynine şırınga misali dinsizliği sokuşturuyorlar.” şeklinde konuştu.

“İslam düşmanları haramı sevdirmek için her zaman haramı överler”

Bazı televizyonların Müslümanların aleyhinde yaptıkları psikolojik savaşa değinen Şenlikoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Televizyonda bir programda diyor ki ‘şok şok şok bilmem kim sanatçı cesurca soyundu` anadan doğma soyunmuş ve buna 'cesurca soyundu' diyorlar. Soyunmak için cesaret mi lazımdır. Ya da dinsiz, imansız, namusuz ev iffetsiz olmak mı lazımdır. Soyunmak için cesaret değil dinsiz, imansız, namusuz ve iffetsiz olmak lazımdır. Bunlar soyunan birisi için cesur kelimesini kullanarak psikolojik savaş kurallarını uyguluyorlar. İslam düşmanları haramı sevdirmek için her zaman haramı överler. Ne kadar şeytani yol varsa hepsine 'medeniyet' diyorlar. Dikkat edin şeytanilerine ‘ben medenice iki kadeh içerim. Ben medenice dansımı yapar çıkarım. Ben medenice mini eteğimi giyerim.` diyorlar. Medeniyet o değil ki, medeniyet insanlıktır.” (M.Sait Çelik – İLKHA) 

 
















 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir