• DOLAR 32.506
  • EURO 34.981
  • ALTIN 2435.104
  • ...
Viranşehir'de Siyer Sınavı'nda dereceye girenlere ödül verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Viranşehir'de Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Cami-Der tarafından 30 Ocak 2016 tarihinde düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı'nda dereceye giren adaylara bayan ve erkeklere ayrı ayrı düzenlenen programla çeşitli ödüller verildi.

Düzenlenen ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Cami-Der Başkanı Mehmet Kaya, Kutlu Doğum Siyer Sınavı'nda dereceye giren kardeşlerimi kutluyorum. İlçemizden bin 400 kişi başvuru yaptı. Başvuranlardan bin 100 kardeşimiz sınava katıldı. İlçe halkımızın Siyer Sınavı'na ilgisi bizleri oldukça memnun etti. Yarışmacılarımızın tamamı Peygamber Efendimizin hayatını okudular ve Peygamber Efendimizi biraz daha tanıdıklıkları için sınava giren herkes kazanmıştır. Çünkü peygamberi tanıyan ve onun yolunda gidenler daima kazanmıştır." dedi.

Sınava katılan herkesin kazandığını belirten Kaya, "Bu yarışmaya katılanların tamamı kazanmıştır. Çünkü yarışmaya girenlerin tamamı peygamber efendimizi biraz daha tanımış ve ondan dersler almıştır. Dereceye giren kardeşlerimi ve onlara destek olan ailelerini yürekten kutluyorum. Allah bizleri Peygamber Efendimizin sünnetine uyan kullarından eylesin." ifadelerini kullandı.  

Sınavda dereceye giren adaylar, Siyer Sınavı vesilesiyle Peygamber Efendimizi biraz daha tanıdıklarını ve bilgilerini pekiştirdiklerini söylediler.

Viranşehir’de dereceye girenler şöyle: 2. Kategori: Zeynep Tuğcu, ve Şivan Çanak, 3. Kategori: Ömer Faruk Tan, Sait Erbek, Kadir Tokmak, Selahatin Acet, Aziz Tokmak Ruken Tekin, Aysel Ölçü, Zeliha Gövez, Kader Deveci, Yüksel Tokuyucu, Rukiye Tekin ve  Meryem Rayım.  (Sabri Acet-İLKHA) 













Bu haberler de ilginizi çekebilir