• DOLAR 32.579
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2427.037
  • ...
Dubaili yetkiliden skandal israil açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dubai Güvenlik şefi Dahi Kalfan Tamim, Arapların liderliğinde bir Filistin devleti kurma çalışmasının başarısız olduğunu iddia ederek, Yahudilerin liderliğinde bir Yahudi-Arap devleti kurulmasını istedi.

Dubai Güvenlik Başkan Yardımcısı Dahi Kalfan Tamim, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada İsrail'in kendileri için düşman olmadığını ve bağımsız bir Filistin devletini desteklemediğini de kaydetti. Dahi Kalfan Tamim, ayrıca İran'ın Filistin meselesini bir ticaret olarak kullandığını da belirterek, Filistin devletinin kurulamayacağını öne sürdü. Kalfan, Yahudilerin liderliğindeki devletin hem Yahudi-Arap barışını sağlayacağını iddia ederken, başarılı bir yönetim olacağını da ileri sürdü.

Tamim'in açıklamalarına cevap veren takipçileri, Tamim'in "Ortadoğu'daki düşmanımız" cümlesiyle İran'a atıf yaptığını söyledi. Tamim'in yaptığı bu açıklamalara takipçilerinden de sert tepkiler geldi

İHVAN DÜŞMANI

Halfan daha önce yaptığı açıklamalarda, Mursi'nin iktidara geliş sürecinde 'İhvan`ı İsrail`den daha tehlikeli görüyorum'  demişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir