• DOLAR 32.49
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2473.092
  • ...
Bitlis'te elektrik kesintisi uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis merkez ve bağlı bazı ilçelerde, yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yarın elektrik kesintilerinin yaşanacağı bildirildi.

Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nden (VEDAŞ) yapılan açıklamada, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 27.03.2016 Pazar Günü (yarın), Bitlis merkez ve bazı ilçelerinde belirli saatlerde elektrik kesintilerinin yaşanacağı duyuruldu.

Açıklamada elektrik kesintilerinin yaşanacağı merkezler ev saatleri şöyle sıralandı: “Bitlis ilçe merkezi ile bağlı tüm köy ve beldeleri, Tatvan ilçesine bağlı Adabağ, Sarıkum (Zıxak) ve Kıyıdüzü (Kizwak) köyleri ile Beştaş (Axax) mezrası, Norşin (Güroymak) ilçe merkezi ile bağlı tüm köy ve mezralar, Mutki (Motkan) ilçe merkezi ile bağlı tüm köy ve mezralara 08.00 ile 11.00 saatleri arasında elektrik verilmeyecektir.” denildi.

Açıklamanın sonunda ise Adilcevaz (Elcewaz) Heybeli gurubuna bağlı Aydınlar beldesi ile bağlı tüm köy ve mezralarda, 09.00 ile 12.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu. (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir