• DOLAR 32.603
  • EURO 34.881
  • ALTIN 2496.13
  • ...
Devrilen traktörün altında kalan şahıs hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Nizip İlçesi Duraklı Mahallesinde eşi, oğlu, kızı ve bir akrabası ile tarlaya çalışmaya giden 51 yaşındaki Mustafa Çelik, dere yatağına devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti. Çelik`in eşi Ayşe, oğlu Cemal, kızı Elmas ve akrabası Gülay Çelik ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Nizip Duraklı Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, eşi, oğlu, kızı ve bir akrabası ile traktörle tarlaya çalışmaya giden Mustafa Çelik (51) yönetimindeki 27 B 2563 plakalı traktör, kontrolden çıkarak römorkuyla birlikte dere yatağına devrildi.

Çevredekilerin olayı haber vermesi üzerine, 112 Acil, jandarma ekipleri olay yerine gelerek çalışma başlattı. Sağlık ekiplerinin yapmış olduğu ilk incelemede, traktörün altında kalan Mustafa Çelik`in hayatını kaybettiğini belirlendi.

Traktörün devrilmesi sonucu altında kalan Çelik olay yerinde hayatını kaybederken, Çelik`in eşi Ayşe, oğlu Cemal, kızı Elmas ve akrabası Gülay Çelik ise yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar burada yapılan ilk müdahalelerinin ardından Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesine sevk edildi.

Çelik`in cesedi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu`na götürülürken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, yaralılardan Gülay Çelik`in taburcu edildiği ve diğer yaralıların sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir